Over mij

Kayo de Visser

Lorem ipsum..

Kayo de Visser
24 jaar, Haarlem

Fotografie voelt voor mij soms als een obsessie. Ik zet mezelf onder druk om mezelf te verslaan. Waar anderen zeggen “wauw!” denk ik dat het nooit goed genoeg is. Deze drang om perfectie brengt mij steeds verder en biedt nieuwe perspectieven.

Ik kom voort uit een familie van fotografen waardoor ik op jonge leeftijd al begonnen ben met fotograferen. Waar ik wel een papiertje van heb is de opleiding Interactief Mediavormgever. De ruimtelijke indeling van fotografie kan ik goed toepassen bij het vormgeven van een media-uiting. Andersom weet ik waaraan een foto moet voldoen wanneer je deze wilt gebruiken voor een media-uiting.

Mijn grootste interesse (naast fotografie) is reizen, het opdoen van nieuwe ervaringen en deze vast te leggen. Een van mijn nachtmerries is dan ook: op reis zijn en geen camera mee hebben. (Interesse in mijn avonturen?)

Het overgrote deel van mijn foto’s maak ik voor mezelf en om te delen met mensen om te laten zien hoe mooi de wereld is. Voor de toekomst hoop ik dat ik van mijn passie mijn full-time baan kan maken. Hoe mooi zou dat zijn?