Industriële fotografie

Laat de (bouw)kundigheid van uw bedrijf veilig en professioneel vastlegen door een VCA gecertificeerd industrieel fotograaf.

Industriële fotografie is het vastleggen van industriële processen en bouwprojecten. Wat voorop staat bij dit soort projecten is veiligheid. Bij fotografie in risicovolle omgevingen zoals op bouwterreinen, fabrieken, werkplaatsen en installaties wordt daarom steeds vaker gevraagd naar een fotograaf met VCA certificaat.

Om veilig te kunnen werken op plaatsen met een verhoogd risico voor veiligheid, gezondheid en milieu ben ik het bezit van een B-VCA certificaat. Tevens ben ik in het bezit van de meest voorkomende persoonlijke berschermmiddelen (PBM’s) welke noodzakelijk zijn om veilig mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Het fotograferen van uw projecten kan voor, tijdens of na werkzaamheden. Foto’s van productieprocessen of bouwprojecten zijn uitstekend te gebruiken voor promotie van uw bedrijf, zoals portfolio, web en marketing doeleinden. Hiermee laat u uw volgende mogelijke opdrachtgever zien wat uw bedrijf in haar mars heeft en hoe ze te werk gaat.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Mijn VCA diplomanummer: 417503.00165696

Voor meer informatie, zie de website www.vca.nl